Trädgårdsdesign

Med en genomtänkt plan får du en trädgård som passar dig och dina behov.  Med rätt växter för jordmånen, läget och klimatet sparar du pengar och tid. Du väljer skötselnivå och vilken stil du vill ha på trädgården – naturligt och rufsigt eller sparsmakat, formellt och formstarkt. Lantligt och gammeldags eller passande i stadsmiljö. Färgglatt eller svalt i vitt och gröna nyanser. Vintergröna växter eller många blommande perenner, träd och buskar eller en trädgård för odling av ätbart, kryddor, grönsaker, bär och frukt av många slag. Eller både och…

Timpris: 550 kr inkl moms + reseersättning

Ca-pris för en ordinarie tomt, men det beror på omfattningen. Exakt prisuppgift vid första besöket.

5 500 kr inkl moms för enklare planritning med kommunikationsytor, växtförslag och planteringsytor.

11 000 kr inkl moms för komplett färgsatt planritning i skala. Utförlig växtlista, med antal och c/c avstånd.

Planteringsplan ingår. Skötselplan kan köpas till.

En checklista med dina önskemål och tankar, att fylla i före första träffen skickas. Du ordnar en tomtkarta i skala med fasta befintliga objekt inritade.

För delar av tomt, liten tomt eller bara en rabatt – begär kostnadsförslag.

Ett enklare alternativ är en eller två rådgivningstimmar på plats. Du ställer dina frågor, vi går runt och jag ger idéer och tips som du själv antecknar. Om du sedan vill går det att bygga på med en ritning i önskad omfattning.

För råd om vidare skötsel av din plantering kan jag återkomma året därpå.

Växterna i designen kan du bekvämt beställa hos BillaBlom. Du slipper leta runt och skulle någon växt vara svår att få tag i, kan jag välja lämplig ersättning. Dessutom bra priser och goda råd.

Välkommen att höra av dig!

Monica Söderström, tel 0736-372212, info@gladigront.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *