Läs om mig och trädgården i 7an!

Tidningen 7 ville absolut komma på besök i trädgården i Salsåker. Jag sa som det var, att inte mycket har börjat växa och blomma än, men reportern Märta tyckte att ett reportage skulle passa bra i deras Hus och trädgårdsnummer, som kom denna helg. Med mina bilder från senaste sommaren skulle artikeln bli komplett. Fotografen åkte med bara för att ta några bilder på mig i en för årstiden aktuell aktivitet – beskärning. Resten av tiden fick han vänta medan jag gav Märta en snabbguidning i trädgården, för att sedan prata vidare inne i stugvärmen. Ja säg, har det börjat växa nånstans i denna kyla? HÄR kan du läsa hela artikeln. Lite glimtar och tips från trädgården, men vill du ha mer får du komma på trädgårdsvisning i sommar. Vi ska först bygga växthus och städa undan någorlunda…ja, just det, vore jag pedant hade jag aldrig vågat visa trädgården! Tider kommer här på bloggen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *