GladiGrönt Trädgårdsdesign

Jag som jobbar på GladiGrönt heter Monica Söderström och har vid Nordvikskolan utbildat mig till trädgårdsdesigner och som tillägg avlagt teoretiskt och praktiskt prov i beskärning. Vidare har jag även läst trädgårdsmästarekursen vid samma skola. Jag har bland annat fördjupat mig i ekologisk odling. Senare har jag utbildat mig till florist och är certifierad fruktträdsbeskärare med RST Grönt Kort.

Tidigare har jag jobbat ett år på Själevads Församling med i huvudsak ansvar för design av utemiljön på kyrkogården.

Min största styrka är mitt stora växtintresse och växtkännedom, som jag har fördel av vid design och anläggning av trädgårdar. Floristutbildningen har gett en fördjupning i färg och formuppfattning som jag har stor nytta av i trädgårdsdesignen. Trädgårdsdesign kan utföras på olika nivåer: muntlig rådgivning på plats, skalenlig ritning med växter och material specificerat för inköp, eller en enkel skiss med idéer för dig som vill arbeta vidare själv.

Vi erbjuder en praktisk paketlösning med design och leverans av växterna och visst annat material från vår plantskola. Kunden slipper söka runt efter olika växter och skulle något vara svårt att få tag i, kan jag välja en lämplig ersättning som passar in i designen.

Med en genomtänkt plan får du en trädgård som passar dig och dina behov.  Med rätt växter för jordmånen, läget och klimatet sparar du pengar och tid. Du väljer skötselnivå och vilken stil du vill ha på trädgården – naturligt och rufsigt eller sparsmakat, formellt och formstarkt. Lantligt och gammeldags eller passande i stadsmiljö. Färgglatt eller svalt i vitt och gröna nyanser. Vintergröna växter eller många blommande perenner, träd och buskar eller en trädgård för odling av ätbart, kryddor, grönsaker, bär och frukt av många slag. Eller både och…

Timpris: 795 kr inkl moms + reseersättning 50 kr/mil

För hel tomt, delar av tomt, liten tomt eller bara en rabatt – begär kostnadsförslag. Även bostadsrätter mm.

Planteringsplan och skötselplan kan köpas till.

En checklista med dina önskemål och tankar, att fylla i före första träffen skickas. Du ordnar en tomtkarta i skala med fasta befintliga objekt inritade.

Ett enklare alternativ är en eller två rådgivningstimmar på plats. Du ställer dina frågor, vi går runt och jag ger idéer och tips som du själv antecknar. Om du sedan vill går det att bygga på med en ritning i önskad omfattning.

Växterna i designen kan du bekvämt beställa hos BillaBlom. Du slipper leta runt och skulle någon växt vara svår att få tag på, kan jag välja lämplig ersättning. Dessutom bra priser och goda råd.

VÄLKOMMEN att höra av dig!

Monica Söderström, tel 0736-372212, info@gladigront.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.