BILLABLOM plantskola

 Välkommen att köpa barrotade (utan kruka) perenner. Sortiment se nedan. Pga corona gäller förbeställning via mail eller telefon och vi lägger ut beställningen på vår veranda och du swishar så behövs ingen personlig kontakt. 0736-372212, info@gladigront.se. Adress: Överbilla 125, 894 91 Själevad.

Du köper rötterna till bra priser eftersom du planterar direkt själv i kruka. En del sorter går att förvara i kyl tills man kan plantera ut. Odlingsråd – klicka HÄR. De rötter och lökar som inte säljs under våren  krukar vi in och säljer i visningsträdgården i Salsåker under sommaren. Planerad Pionens Dag kan  komma att skjutas till hösten.

Betalning med Swish. Ej kontant.

Pga av corona tar vi inte emot ytterligare växtbeställningar under våren. Vi säljer dessa perenner och sådant som är kvar från ifjol.

OBS! Pioner Bartzella och Morning Lilac är slut ! `Lord Kitchener´finns även några i storlek 3/5 eller större, för 65 kr. SMÅ FÖR ENDAST 20 KR!
Efter att du beställt sker utlämning virussäkert på vår veranda. Du swishar och vi behöver inte träffas! Adress: Överbilla 125, 894 91 Själevad.

För att lättare läsa texten kan du förstora. På datorn med Ctrl och+ (samtidigt) upprepade gånger. På mobilen öppnar du bilden genom att peka på den. Sedan går det att förstora

Just nu finns diverse trädgårdsmaterial och dekorationer att köpa. En trädgårdsprydnad eller ett beskärningsredskap proffs, blir en bra present. Vill du köpa något kan vi ställa ut om du swishar och du hämtar när det passar dig.

*Fiberduk BÄST I TEST 60/110 KR,  *PAKET FÖR PALLKRAGE: 3 TUNNELBÅGAR + 3 BAMBUKÄPPAR + FIBERDUK FÖR 220 KR, *
Beskärningsredskap proffs, trädgårdsprylar mm finns att köpa. Från Eld Garden har vi de snygga pionstöden, de populära tagliatellekloten  och andra trädgårdsprydnader. 

Med praktiska rabattkanterna från Garden Edge kan du lägga tid på något roligare än att trimma gräs och kantskära rabatter. Vi har redan tagit hem en sändning för i år. HÄR  i ett äldre inlägg kan du se kanterna.

Kastanjestaket säljer vi till hela Sverige. Du får det levererat direkt hem på gården. Mer info under fliken Kastanjestaket.

Köp- och leveransvillkor vid distanshandel:

Beställning och prisförfrågan görs via mail: info@gladigront.se eller telefon 0736-37 22 12. 

Vi levererar enbart efter förskottsbetalning till på faktura angivet konto eller Swish. Faktura skickas till kunden när beställning gjorts. När betalning inkommit till angivet konto, lämnas beställning till BillaBloms leverantör som levererar fortast möjligt direkt till kunden. Avisering sker till kundens mobilnummer. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Den verkliga fraktkostnaden debiteras kunden och kunden får uppgift därom inför slutgiltig beställning.

Kunden har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange anledning. Kunden ska lämna meddelande om det till BillaBlom inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer. Kunden betalar själv returfrakten. Före returnering av varorna måste kunden ta kontakt med BillaBlom. Återbetalning av kostnaden för varorna sker till konto som kunden uppger, men fraktkostnaden till kundens adress återbetalas ej. 

Har kunden beställt och inte hämtar ut sin försändelse innan den går i retur, eller om kunden inte finns till hands för hemleverans, så debiterar vi kunden 500 kr inklusive moms för vårt arbete samt debiterar även kostnader för frakt & returfrakt. 

Innan kunden skriver under fraktsedeln måste kunden kontrollera att den mottagit rätt antal kolli och kontrollera om det är några fraktskador och i så fall anmäla det direkt till transportföretaget.