BILLABLOM plantskola

Luktpion´Festiva Maxima´, en av årets fina sorter. Vecka 9 börjar de anlända!

 Nu är BillaBlom stängt, men vi kan öppna butiken efter kontakt. 0736-372212. Adress: Överbilla 125, 894 91 Själevad.

Redan vecka 9 kommer den första leveransen av barrotade pioner.
Såå fina pioner, i många färger och former för alla smaker. Priser från 39 kr. HÄR finns bilder och info om alla! 

Grattis alla medlemmar i trädgårdsföreningarna i Örnsköldsvik! Ni får 10% rabatt vid förbeställning t o m 25 februari. Skicka beställning till info@gladigront.se och ange rabattkoden som du får från din förening.

Du köper rötterna till bra priser eftersom du planterar själv i kruka och ställer svalt så de hinner rota sig för utplantering på försommaren. De kan också stå kvar i sina krukor på skuggig plats och istället höstplanteras. De rötter som inte säljs under våren  krukar vi in och säljer i visningsträdgården under sommaren.

 

Just nu finns diverse trädgårdsmaterial och dekorationer att köpa. En trädgårdsprydnad eller ett beskärningsredskap proffs, blir en bra present. Vill du köpa något kan vi ställa ut om du swishar och du hämtar när det passar dig.

Vi tar emot beställningar på växter, men inte enstaka. Beställ så fort som möjligt, helst senast i mitten av april. Perenner kommer att finnas, men buskar och träd gör du klokt i att beställa.

Öppettider hos BillaBlom kommer att variera, men i år kommer vi även att sälja i visningsträdgården Salsåker 220, Nordingrå.

Betalning med Swish i första hand, kort i andra hand.

*Fiberduk BÄST I TEST 60/110 KR, 

*PAKET FÖR PALLKRAGE: 3 TUNNELBÅGAR + 3 BAMBUKÄPPAR + FIBERDUK FÖR 220 KR, *
 

Beskärningsredskap proffs, trädgårdsprylar mm finns att köpa. Från Eld Garden har vi de snygga pionstöden, de populära tagliatellekloten  och andra trädgårdsprydnader. 

Med praktiska rabattkanterna från Garden Edge kan du lägga tid på något roligare än att trimma gräs och kantskära rabatter. Vihar redan tagit hem en sändning för i år. HÄR  i ett äldre inlägg kan du se kanterna.

Kastanjestaket säljer vi till hela Sverige. Du får det levererat direkt hem på gården. Mer info under fliken Kastanjestaket.

Köp- och leveransvillkor vid distanshandel:

Beställning och prisförfrågan görs via mail: info@gladigront.se eller telefon 0736-37 22 12. 

Vi levererar enbart efter förskottsbetalning till på faktura angivet konto eller Swish. Faktura skickas till kunden när beställning gjorts. När betalning inkommit till angivet konto, lämnas beställning till BillaBloms leverantör som levererar fortast möjligt direkt till kunden. Avisering sker till kundens mobilnummer. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Den verkliga fraktkostnaden debiteras kunden och kunden får uppgift därom inför slutgiltig beställning.

Kunden har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange anledning. Kunden ska lämna meddelande om det till BillaBlom inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer. Kunden betalar själv returfrakten. Före returnering av varorna måste kunden ta kontakt med BillaBlom. Återbetalning av kostnaden för varorna sker till konto som kunden uppger, men fraktkostnaden till kundens adress återbetalas ej. 

Har kunden beställt och inte hämtar ut sin försändelse innan den går i retur, eller om kunden inte finns till hands för hemleverans, så debiterar vi kunden 500 kr inklusive moms för vårt arbete samt debiterar även kostnader för frakt & returfrakt. 

Innan kunden skriver under fraktsedeln måste kunden kontrollera att den mottagit rätt antal kolli och kontrollera om det är några fraktskador och i så fall anmäla det direkt till transportföretaget.