Kastanjestaket bäst i pris

ALLT ÄR SLUT PGA STOR EFTERFRÅGAN OCH RÅVARUBRIST I EUROPA. TRÅKIGA NYHETER MEN VI MÅSTE STÄNGA VÅR FÖRSÄLJNING TILLFÄLLIGT! HOPPAS ATT VI KAN ÖPPNA I AUGUSTI IGEN. PRENUMERERA PÅ VÅR SIDA SÅ FÅR DU UPPDATERING PÅ ALLA INLÄGG. 

Billigaste kastanjestaket i Sverige finns troligen hos BillaBlom! Fint är det också!

Snabb behandling av beställning.

Kastanjestaket är har lång hållbarhet utan behandling, går fort att montera och ger en mysig lantlig känsla.  Spjälorna är kluven FSC-certifierad äkta kastanje, riktigt rustikt och grovhugget. Alla växter gör sig fint mot ett sådant staket, och tänk – rosor och klematis, hur vackert det ska bli! Precis som på en vanlig gärdsgård grånar virket vackert. Staketet kommer färdigt på rulle och är så enkelt att montera!  Bara att slå ner stolpar, rulla upp och spänna staketet och fästa vid stolparna. Fix färdigt!

Från Cecilia fick vi ett mail som gjorde oss så glada! Med tillåtelse visar vi det här:
“Hej Monica ! Nu har vi snart haft vårt Kastanjestaket i ett år. Jag vill bara säga att vi verkligen är Supernöjda. Det passar vår tomt o miljö så ända in i norden bra ! Tack ! MVH. Cecilia Wittorp i Skultuna”

Romantiskt kastanjestaket med luktärter och klematis
Lantligt kastanjestaket med luktärter och klematis. Glest staket 90 cm högt, avstånd 7-8 cm.         Bild från vår visningsträdgård i Höga Kusten. 

 

Kastanjestaket bäst i pris
Kastanjestaket bäst i pris

BillaBlom säljer staketet med stolpar och gulliga små grindar som tillbehör, och vi levererar direkt hem till dig i hela Sverige. Priserna på staketet är bland de allra lägsta, men frakt tillkommer alltid. 

 

Vid köp för över 10 000 kr ( ej frakt medräknat) ges 10 % rabatt.  

Beställning eller förfrågan vill vi ha på mail info@gladigront.se.
Ange namn, leveransadress och mobilnr för avisering.
Fattas uppgifter försenas behandling.
Info: 0736-372212 BillaBlom, Själevad.

VAD KOSTAR FRAKTEN? När vi fått in alla uppgifter får du ett exakt pris på vad frakten med avisering kommer att kosta. Frakt av dessa tunga varor kan vara kostsam. Även avståndet till köpare påverkar fraktpriset. Tänk på att för enstaka rullar kan frakten kosta nästan lika mycket som för fler. Vid sambeställning med ex granne kan ni dela på fraktpriset.

Innan du fått svar på ditt fraktpris finns här några exempel från tidigare leveranser som ger en ungefärlig uppfattning: 
OBSERVERA! Dessa priser förändras beroende på hur långt staketet ska fraktas! Mer eller mindre. Avisering ingår så du kan välja leveransdag.
Fraktpris för glest staket höjd 0,9: 1 rulle 825 – 1100  kr i frakt, 3 rullar 1 375 – 1 600 kr, 5 rullar 1 250 – 2 125 kr, 7 rullar 1 500 – 2 600 kr. 

BILLIGARE FRAKT:
Vid beställning för leverans till företag blir frakten 338 kr lägre, men då ingår ingen avisering.
Vid beställning för leverans till privatperson går det att välja utan avisering och du behöver inte vara hemma för att kvittera. Chaufför lastar av och ger leveransbesked via telefon. 260 kr lägre fraktpris.

Vi skickar inte offert, utan priserna finns nedan, förutom större ordrar.
Priser med moms gäller tillsvidare under 2021.

Vid ordervärde lägre än 3 500 kr tillkommer 200 kr i expeditions- och fakturaavgift. Denna avgift gäller ej vid hämtning hos BillaBlom, men frakt tillkommer.

Kastanjestaket avstånd längd pris
höjd 0,9 m 7-8 cm mellan spjälor 10 m rulle 1 525 kr
höjd 1,2 m 7-8 cm mellan spjälor 10 m rulle 2 010 kr
höjd 1,5 m
Finns inte att tillgå nu
7-8 cm mellan spjälor 5 m rulle 1 825 kr
höjd 1,75 m
Finns inte att tillgå nu
7-8 cm mellan spjälor 5 m rulle 2 425 kr
Kastanjegrind med gångjärn och hasp    
höjd 0,9 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 2 250 kr
höjd 1,2 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 2 390 kr

höjd 1,5 m Finns inte att tillgå nu

7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 3 130 kr
höjd 1,75 m Finns inte att tillgå nu 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 3 600 kr
Kastanjestolpe tjocklek längd pris
runda – ej klyvda 6-10 cm 1,2 m 275 kr
8-12 cm 1,5 m 320 kr
8-12 cm 1,8 m 380 kr
8-12 cm 2,25 m 485 kr

Det behövs en stolpe ca var 2-2,5 meter och i hörn behövs snedsträvor, även vid längre sträckor.

PRISER KASTANJESTAKET 4-5 CM MELLAN SPJÄLOR.
Staket och grind finns även med 4-5 cm mellan spjälorna, men till högre meterpris. Så tätt staket kan man välja för mer insynsskydd, eller välj det glesare och låt klätterväxter fylla staketet.
Priser
5 m x 0,9 m: 1 370 kr
5 m x 1,2 m: 1 550 kr
5 m x 1,5 m:  1 970 kr Finns inte att tillgå nu
5 m x 1,75 m: 2 600 kr Finns inte att tillgå nu
grind h 0,9 m: 2 390 kr
grind 1,2 m: 3 045 kr
grind 1,5 m: 3 280 kr Finns inte att tillgå nu
grind 1,75 m: 3 930 kr Finns inte att tillgå nu

Monteringsexempel för staket 1,2 m höjd

Stolpe 1,2-1,5 m monteras på plint med stolpsko eller i jordankare. Nackdel med längd 1,2 m är att spetsen på stolpen bör kapas bort för att få stabil infästning i jordankaret. Då blir stolpen egentligen lite för kort, möjligen kan man istället vända spetsen uppåt och plana av den lite. Även staketspjälorna är ju en aning spetsade.
Stolpe 1,2-1,5 m som snedsträva behövs i hörn och kanske på några fler ställen om det är lång sträcka. Stolpe 1,8 m behövs om de ska slås ner. Virket är väldigt rötbeständigt så det är ett bra alternativ att slå ner. Tänk på att även räkna med stolpar att fästa grinden. Fäst staketet vid stolparna med märlor, stängselkrampor eller rostfri skruv.

Vill du hålla nere priset, använd då tryckimpregnerade stolpar, de är numera godkända av KRAV till ekologisk odling. Granstörar från skogen går också att använda på samma sätt som till gärdsgårdar, då man bränner spetsen så den inte ruttnar så fort. HÄR finns tips på det. Två kastanjestolpar att fästa ev grind vid blir finare än granstörar.

Alla priser med moms, frakt tillkommer.

Så här går det till: När vi meddelat fraktpriset och ni bekräftat beställningen skickar vi faktura och när betalningen kommit in skickas era beställda varor, oftast inom några dagar. Beställningen körs direkt hem till er med DHL och aviseras med SMS. Ange aviseringsnummer. Med förbetalning kan vi hålla låga priser. Ingen förbetalning för det som hämtas hos BillaBlom.

Köp- och leveransvillkor vid distanshandel:

Beställning och prisförfrågan görs via mail: info@gladigront.se eller telefon 0736-37 22 12. 

Vi levererar enbart efter förskottsbetalning till på faktura angivet bankgiro eller angivet Swishnummer. Faktura mailas till kunden när beställning gjorts. När betalning inkommit till angivet bankgiro eller Swish, lämnas beställning till BillaBloms leverantör som levererar fortast möjligt direkt till kunden. Avisering sker till kundens mobilnummer. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Den verkliga fraktkostnaden debiteras kunden och kunden får uppgift därom inför slutgiltig beställning.

Kunden har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange anledning. Kunden ska lämna meddelande om det till BillaBlom inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer. Kunden betalar själv returfrakten. Före returnering av varorna måste kunden ta kontakt med BillaBlom.  Återbetalning av kostnaden för varorna sker till konto som kunden uppger, men fraktkostnaden till kundens adress återbetalas ej. 

Har kunden beställt och inte hämtar ut sin försändelse innan den går i retur, eller  finns till hands för hemleverans, så debiterar vi kunden 500 kr inklusive moms för vårt arbete samt debiterar även kostnader för frakt & returfrakt. 

Innan kunden skriver under fraktsedeln måste kunden kontrollera att den mottagit rätt antal kolli och kontrollera om det är några fraktskador och i så fall anmäla det direkt till transportföretaget. 

BillaBlom orgnr:510227787 Överbilla 125, 894 91 Själevad
info@gladigront.se, 0736-372212
Ring gärna för info, men beställning vill vi ha på mail.