Kastanjestaket bäst i pris

Billigaste kastanjestaket i Sverige finns troligen hos BillaBlom! Fint är det också!

Snabb behandling av beställning.
Försäljning av kastanjestaket är semesterstängt v 29-31 för beställning.
Beställningar som inkommit innan dess slutförs dock.

Kastanjestaket är hållbart utan behandling, går fort att montera och ger en mysig lantlig känsla.  Spjälorna är kluven kastanje, riktigt rustikt och grovhugget. Alla växter gör sig fint mot ett sådant staket, och tänk – rosor och klematis, hur vackert det ska bli! Precis som på en vanlig gärdsgård grånar virket vackert. Staketet kommer färdigt på rulle och är så enkelt att montera!  Bara att slå ner stolpar, rulla upp staketet och fästa vid stolparna. Fix färdigt!

Från Cecilia fick vi ett mail som gjorde oss så glada! Med tillåtelse visar vi det här:
“Hej Monica ! Nu har vi snart haft vårt Kastanjestaket i ett år. Jag vill bara säga att vi verkligen är Supernöjda. Det passar vår tomt o miljö så ända in i norden bra ! Tack ! MVH. Cecilia Wittorp i Skultuna”

Romantiskt kastanjestaket med luktärter och klematis
Romantiskt kastanjestaket med luktärter och klematis. Bild från vår visningsträdgård i Höga Kusten.
Kastanjestaket bäst i pris
Kastanjestaket bäst i pris

BillaBlom säljer staketet med stolpar och gulliga små grindar som tillbehör, och vi levererar direkt hem till dig i hela Sverige. Priserna på staketet är bland de allra lägsta, frakt tillkommer alltid. Du som bor i närheten av BillaBlom kan hämta där.

Ring gärna för info, men beställning eller förfrågan vill vi ha på mail info@gladigront.se. Ange namn leveransadress och mobilnr för avisering.  Tel 0736-372212 BillaBlom, Själevad.

Vi skickar inte offert, utan priserna finns nedan. Fraktpriset kollar vi när du uppgett vad du är intresserad av. Vi behöver adressen för att kunna ge priset för frakten.

PRISER med moms GÄLLER TILLS VIDARE under 2020
Vid köp för över 10 000 kr ( ej frakt medräknat) ges 10 % rabatt.  

Vid ordervärde lägre än 3000 kr tillkommer 150 kr i expeditions- och fakturaavgift. Gäller ej vid hämtning hos BillaBlom.

Kastanjestaket avstånd längd pris
höjd 0,9 m 7-8 cm mellan spjälor 10 m rulle 1 465 kr
höjd 1,2 m 7-8 cm mellan spjälor 10 m rulle 1 845 kr
höjd 1,5 m 7-8 cm mellan spjälor 5 m rulle 1 670 kr
höjd 1,75 m 7-8 cm mellan spjälor 5 m rulle 2 210 kr
Kastanjegrind med gångjärn och hasp
höjd 0,9 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 2100 kr
höjd 1,2 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 2 200 kr
höjd 1,5 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 2 900 kr
höjd 1,75 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 3 300 kr
Kastanjestolpe tjocklek längd pris
runda – ej klyvda 6-10 cm 1,2 m 260 kr
8-12 cm 1,5 m 300 kr
8-12 cm 1,8 m 350 kr
8-12 cm 2,25 m 445 kr

Det behövs en stolpe ca var 2-2,5 meter och i hörn behövs snedsträvor, även vid längre sträckor.

PRISER KASTANJESTAKET 4-5 CM MELLAN SPJÄLOR.
Staket och grind finns även med 4-5 cm mellan spjälorna, men till högre meterpris. Så tätt staket kan man välja för mer insynsskydd, eller välj det glesare och låt klätterväxter fylla staketet.
Priser
5 m x 0,9 m: 1 250 kr
5 m x 1,2 m: 1 420 kr
5 m x 1,5 m:  1 895 kr
5 m x 1,75 m: 2 395 kr
grind h 0,9 m: 2 375 kr
grind 1,2 m: 2 775 kr
grind 1,5 m: 3 270 kr
grind 1,75 m: 3 590 kr

Monteringsexempel för staket 1,2 m höjd

Stolpe 1,2-1,5 m monteras på plint med stolpsko eller i jordankare. Nackdel med längd 1,2 m är att spetsen på stolpen bör kapas bort för att få stabil infästning i jordankaret. Då blir stolpen egentligen lite för kort, möjligen kan man istället vända spetsen uppåt och plana av den lite. Även staketspjälorna är ju en aning spetsade.
Stolpe 1,2-1,5 m som snedsträva behövs i hörn och kanske på några fler ställen om det är lång sträcka. Stolpe 1,8 m behövs om de ska slås ner. Virket är väldigt rötbeständigt så det är ett bra alternativ att slå ner. Tänk på att även räkna med stolpar att fästa grinden. Fäst staketet vid stolparna med märlor, stängselkrampor eller rostfri skruv.

Vill du hålla nere priset, använd då tryckimpregnerade stolpar, de är numera godkända av KRAV till ekologisk odling. Granstörar från skogen går också att använda på samma sätt som till gärdsgårdar, då man bränner spetsen så den inte ruttnar så fort. HÄR finns tips på det. Två kastanjestolpar att fästa ev grind vid blir finare än granstörar.

Alla priser med moms, frakt tillkommer.

Så här går det till: När vi meddelat fraktpriset och ni bekräftat beställningen skickar vi faktura och när betalningen kommit in skickas era beställda varor, oftast inom några dagar. Beställningen körs direkt hem till er och aviseras med SMS. Ange aviseringsnummer. Med förbetalning kan vi hålla låga priser. Ingen förbetalning för det som hämtas hos BillaBlom.

Köp- och leveransvillkor vid distanshandel:

Beställning och prisförfrågan görs via mail: info@gladigront.se eller telefon 0736-37 22 12. 

Vi levererar enbart efter förskottsbetalning till på faktura angivet bankgiro eller angivet Swishnummer. Faktura mailas till kunden när beställning gjorts. När betalning inkommit till angivet bankgiro eller Swish, lämnas beställning till BillaBloms leverantör som levererar fortast möjligt direkt till kunden. Avisering sker till kundens mobilnummer. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Den verkliga fraktkostnaden debiteras kunden och kunden får uppgift därom inför slutgiltig beställning.

Kunden har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange anledning. Kunden ska lämna meddelande om det till BillaBlom inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer. Kunden betalar själv returfrakten. Före returnering av varorna måste kunden ta kontakt med BillaBlom.  Återbetalning av kostnaden för varorna sker till konto som kunden uppger, men fraktkostnaden till kundens adress återbetalas ej. 

Har kunden beställt och inte hämtar ut sin försändelse innan den går i retur, eller  finns till hands för hemleverans, så debiterar vi kunden 500 kr inklusive moms för vårt arbete samt debiterar även kostnader för frakt & returfrakt. 

Innan kunden skriver under fraktsedeln måste kunden kontrollera att den mottagit rätt antal kolli och kontrollera om det är några fraktskador och i så fall anmäla det direkt till transportföretaget. 

BillaBlom orgnr:510227787 Överbilla 125, 894 91 Själevad
info@gladigront.se, 0736-372212
Ring gärna för info, men beställning vill vi ha på mail.