Kastanjestaket bäst i pris

Tack alla kunder under åren!

Nu överlåter vi försäljningen till sonen Daniel Seijsing, kastanjestaket.com, som kommer att sälja samma staket till samma fina priser. Klicka HÄR så hittar du hans sida.


Vi har sålt till bäst pris och fint staket är det också. Kul med så många nöjda kunder. Och så trevligt ha kontakt med er alla över hela Sverige!

Vår information nedan kommer att finnas kvar här eftersom många hittar hit. Och tidigare kunder kan fortfarande kontakta oss.

Kastanjestaket har lång hållbarhet utan behandling, går fort att montera och ger en mysig lantlig känsla.  Spjälorna är kluven FSC-certifierad äkta kastanje, riktigt rustikt och grovhugget. Alla växter gör sig fint mot ett sådant staket, och tänk – rosor och klematis, hur vackert det ska bli! Precis som på en vanlig gärdsgård grånar virket vackert. Staketet kommer färdigt på rulle och är så enkelt att montera!  Bara att montera stolpar, rulla upp och spänna staketet och fästa vid stolparna. Fix färdigt!

Från Cecilia fick vi ett mail som gjorde oss så glada! Med tillåtelse visar vi det här:
“Hej Monica ! Nu har vi snart haft vårt Kastanjestaket i ett år. Jag vill bara säga att vi verkligen är Supernöjda. Det passar vår tomt o miljö så ända in i norden bra ! Tack ! MVH. Cecilia, Wittorp i Skultuna”

Romantiskt kastanjestaket med luktärter och klematis
Lantligt kastanjestaket med luktärter och klematis. Glest staket 90 cm högt, avstånd 7-8 cm.         Bild från vår visningsträdgård i Höga Kusten.

 

Kastanjestaket bäst i pris
Kastanjestaket bäst i pris

Gulliga små grindar finns som tillbehör, och allt levereras direkt hem till dig i hela Sverige. Priserna på staketet är bland de allra lägsta, men frakt tillkommer alltid. 

 

Vid köp för över 10 000 kr ( ej frakt medräknat) ges 10 % rabatt.  

Priser med moms gäller tillsvidare under 2023. Frakt tillkommer.

Kastanjestaket avstånd längd pris
höjd 0,9 m 7-8 cm mellan spjälor 10 m rulle 1 990 kr
höjd 1,2 m 7-8 cm mellan spjälor 10 m rulle 2 380 kr
höjd 1,5 m

 

 

7-8 cm mellan spjälor 5 m rulle 2 450 kr
höjd 1,75 m

 

 

7-8 cm mellan spjälor 5 m rulle 3 200 kr
Kastanjegrind med gångjärn och hasp    
höjd 0,9 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 2 770 kr
höjd 1,2 m 7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 2 920 kr

höjd 1,5 m 

7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 3 780 kr
höjd 1,75 m  7-8 cm mellan spjälor 1 m bred 4 320 kr
       
       
       
       
       

PRISER KASTANJESTAKET 4-5 CM MELLAN SPJÄLOR.
Staket och grind finns även med 4-5 cm mellan spjälorna, men till högre meterpris. Så tätt staket kan man välja för mer insynsskydd, eller välj det glesare och låt klätterväxter fylla staketet.
Priser
5 m x 0,9 m: 1 680 kr
5 m x 1,2 m: 1 890 kr
5 m x 1,5 m:  2 380 kr 
5 m x 1,75 m: 3 250 kr
grind h 0,9 m: 2 920 kr
grind 1,2 m: 3 730 kr
grind 1,5 m: 3 900 kr
grind 1,75 m: 4 820 kr

Monteringsexempel för staket 1,2 m höjd

Vi säljer inte stolpar just nu, men beskrivning på montering får ändå stå kvar som info.

Det behövs en stolpe ca var 2-2,5 meter och i hörn behövs snedsträvor, även vid längre sträckor. Stolpe 1,2-1,5 m monteras på plint med stolpsko eller i jordankare. Nackdel med längd 1,2 m är att spetsen på stolpen bör kapas bort för att få stabil infästning i jordankaret. Då blir stolpen egentligen lite för kort, möjligen kan man istället vända spetsen uppåt och plana av den lite. Även staketspjälorna är ju en aning spetsade.
Stolpe 1,2-1,5 m som snedsträva behövs i hörn och kanske på några fler ställen om det är lång sträcka. Stolpe 1,8 m behövs om de ska slås/grävas ner. Tänk på att även räkna med stolpar att fästa grinden. Fäst staketet vid stolparna med märlor, stängselkrampor eller rostfri skruv.

Billigast är tryckimpregnerade stolpar, de är numera godkända av KRAV till ekologisk odling. Vi för dem inte, men de är enkla att få tag på. Kontrollera att det är bästa impregneringsklass. Granstörar från skogen går också att använda på samma sätt som till gärdsgårdar, då man bränner spetsen så den inte ruttnar så fort. De håller dock oftast inte så många år. HÄR finns tips på det. 

Så här går det till: När vi meddelat fraktpriset och ni bekräftat beställningen skickar vi faktura och när betalningen kommit in skickas era beställda varor, oftast inom några dagar. Beställningen körs direkt hem till er med DHL. De flesta kunder väljer utan avisering och kvittering. Då behöver kunden inte vara hemma för att kvittera, utan DHL ringer och meddelar att de lämnar staketet. Detta ger en något billigare frakt, men man kan välja till avisering. Då får man ett SMS från DHL och väljer leveransdag och ska då ta emot för att kvittera. Med förbetalning kan vi hålla låga priser. 

 

Köp- och leveransvillkor vid distanshandel:

Beställning och prisförfrågan görs via mail: info@gladigront.se eller telefon 0736-37 22 12. 

Vi levererar enbart efter förskottsbetalning till på faktura angivet bankgiro eller angivet Swishnummer. Faktura mailas till kunden när beställning gjorts. När betalning inkommit till angivet bankgiro eller Swish, lämnas beställning till BillaBloms leverantör som levererar fortast möjligt direkt till kunden. Avisering sker till kundens mobilnummer. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Den verkliga fraktkostnaden debiteras kunden och kunden får uppgift därom inför slutgiltig beställning.

Kunden har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange anledning. Kunden ska lämna meddelande om det till BillaBlom inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer. Kunden betalar själv returfrakten. Före returnering av varorna måste kunden ta kontakt med BillaBlom.  Återbetalning av kostnaden för varorna sker till konto som kunden uppger, men fraktkostnaden till kundens adress återbetalas ej. 

Har kunden beställt och inte hämtar ut sin försändelse innan den går i retur, eller  finns till hands för hemleverans, så debiterar vi kunden 500 kr inklusive moms för vårt arbete samt debiterar även kostnader för frakt & returfrakt. 

Innan kunden skriver under fraktsedeln måste kunden kontrollera att den mottagit rätt antal kolli och kontrollera om det är några fraktskador och i så fall anmäla det direkt till transportföretaget. 

BillaBlom orgnr:510227787 Salsåker 220, 873 98 Nordingrå
info@gladigront.se, 0736-372212

Katten Gösta är vår maskot
(samma namn som firmans ägare) Bild: kunden Karin