Det färdiga resultatet

Det blev en fin begravning med avsked av vår Göta. Blomsterdekorationerna kom på plats utan några missöden. Till en annan gång vet jag att de är svåra att rymma i en vanlig bil. Gladiolusarna i golvdekorationen hade det varit bättre att sätta i på plats; men med lite hjälp funkade det till slut med frakten. Här bjuder jag på några bilder från gravkapellet. Visst är det en vacker bakgrundsmiljö i bilderna! Och akustiken i kyrkor är alltid så bra. Det var verkligen njutbart att höra min dotter sjunga Som en bro över mörka vatten, och svärsonen spela ett vackert flöjtstycke. (Öviks bästa flöjtist, tycker jag)                                        DSC_0343 DSC_0344

Visst är den vita fingerborgsblomman längst fram fin! Sådana ska jag använda fler gånger. De vita gerbera som kom var större än jag trott så jag försökte delvis dölja dem med ormbunksblad. De tog nästan över de rosa rosorna som skulle vara i dominans. Kistdekoration i pastellrosa och vitt

Till handrosorna band jag med en kvist jättedaggkåpa och ett funkiablad. Fint med lite extra färg tycker jag och inte så tråkigt som med de vanliga gröna läderbladen.

DSC_0347

Jag var rädd att dekorationen framför kistan skulle bli för stor och skymma kistan, men i verkligheten ser man att allt behövs.DSC_0348

Jag har alltid tyckt att det är finare om handrosorna inte blandas ihop med kistdekorationen. Det brukar bli rörigt och många gånger också färgkrockar. Tänk, den här gången gick mitt förslag hem, så nu las rosorna på katafalken. Kistan och vår Göta fick vila på Bed of Roses.Bed of roses

7 reaktioner på ”Det färdiga resultatet

  1. Dagny Johansson

    Vad vackert det blev med kistdekorationen, och vilken bra ide att lägga handrosorna på katafalken. De är fina också. Jag bor i Hörnett och gick med i STA för nårga år sedan. Jag kommer och tittar i din visningsträdgård vid tillfälle.

    Hälsningar Dagny

  2. britt-mari törnquist

    mycket vackert. Vi får kanske anlita dig när det är dax för vår familj att ta avsked.

Kommentarer inaktiverade.