En festlig dag att minnas

Några glimtar från vigseln och den härliga bröllopsfesten i lördags. I en liten gammal kyrka på Gotland blev vår yngste bortgift. Så nu är alla “i hamn” som man brukar säga. Jag brukar vara sparsam med familjebilder, men här kommer de!

Minstingen har gift sig!

Så då är det dags att fatta att barnen inte är barn längre…

Mina fyra fina kära barn

 

Dagens lyckligaste par

Festen i en gammal kvarn firades med besked. Massor av tal, videos och underhållning. Speciellt roligt var att brudparets chefer var med på bröllopet, för bruden från universitet och för sonen från Haverdals golfbana. De höll väldigt fina tal. Härligt med så fint förhållande med sina chefer. Kolla nu den roliga dansen som sonens syskon tränat in med sång till en känd låt, med anspelning på sonens PT-jobb och så vårt hockeylag MoDo som han håller högt.

Vilken dag att få vara med och att ha fått förmånen att göra alla blommor. Lite av det har jag redan visat här och på Instagram, men jag ska samla ihop allt till ett annat inlägg.

 

6 reaktioner på ”En festlig dag att minnas

  1. Agnetha Nordin

    Så kul att se de fina bilderna Kristian och hans fru! Det har gått några år sedan högstadietiden i Själevad. Grattis, lycka till och Guds Rika Välsignelse till de nygifta.

    Önskar svenskaläraren

    1. Monica Söderström

      Tack för det! Jag ska hälsa! Jo han lärde sig nog en del av dig, har blivit duktig på att uttrycka sig och prata framför folk!

Kommentarer inaktiverade.