Farfars strömmingstunna med rosor

Gamla prylar, gärna rostiga får finnas i min trädgård i måttlig mängd. Men inga tomtar eller andra trädgårdsprydnader. Alla blommor men speciellt rosor och klematis gör sig så bra mot de gamla prylarna, en grå gärdsgård eller en grov sten. Här kommer en bild med farfars gamla tunna och en av mina favoritrosor ´Marguerite Hilling`. Känner du igen den? Jag vet inte hur många gånger jag har nämnt den här, men det går inte att låta bli, speciellt nu när den är som finast.

marguerite Hilling o farfars strömmingstunna

Tur att sommarn varit kall så att rosorna inte hunnit blomma ut innan vår första visning (ja tur bara därför!) Imorgon bär det till med första visningen kl 13, och sedan fortsätter vi varannan söndag. Välkommen!

3 reaktioner på ”Farfars strömmingstunna med rosor

  1. Monica Söderström

   Tack för det! Jodu regn har vi också fått, harinte mätare men det blev nog massor i natt.

 1. Läste just inlägget från ditt besök. Kul att se att du gillade min “teater” som tidigt på våren är med penséer (förra årets sorter frösådda nedanför), men som nu har blivit härligt blå med lobelior.
  Just nu har mina dagliljor äntligen börjat blomma, måste vara det svalare och fuktigare vädret. Idag fick vi faktiskt “hela” 4,5 mms regn: ÄNTLIGEN!
  Rosen `Marguerite Hilling´ var verkligen snygg – men jag ska inte ha fler rosor nu. Jag har en massa och nu blommar faktiskt alla!
  KRAM
  Susie

Kommentarer inaktiverade.