Festdekorationer med vårkänsla

Jag planerar blommor inför helgen då dottern och mågen tillsammans firar 90-årsfest! Det blir kul att göra lite festligt med blommor, bara svårt att få tiden att räcka. Denna vecka har jag bloggat lite, då jag först har haft föreläsning i Härnösand, startat upp en kurs i trädgårdsdesign och dessutom rullar tidigare kurser på. Och på lördag har jag frökurs här hemma. Ibland kör det ihop sig. Tur att det bara är kul uppgifter! På största bordet blir det massor av tulpaner i stil som den gula jag gjorde på Nordvik på min första floristkurs. Rosa tulpaner blir det nu och det småblommiga skaffar jag först imorgon.

Tulpandekoration

På de andra borden ska tulpanerna få sällskap av ranunkler i de gröna skålarna jag gillar. Ungefär så här blir det.

Tulpaner och ranunkler – det är vår!

2 reaktioner på ”Festdekorationer med vårkänsla

Kommentarer inaktiverade.