Första visningen avklarad, nästa kommer redan idag. Välkomna!

Vilken rusch att få snyggt till första trädgårdsvisningen! Jag anade att det inte skulle komma många första gången då annonsen i Tidningen 7 var bara dan innan. Efter visningen fick jag veta att ingen tidning delats ut. Mer än 32 000 tidningar brann upp i lastbilen! Färre besökare kan det knappt komma idag än i lördags. Och lite mer har jag hunnit fixa i trädgården.

trädgården i gulgrönt

Just nu passar trädgården bra till mitt namn GladiGrönt. Speciellt jättedaggkåpans och gyllenfläderns härliga gulgröna färg är min favorit. Den fina spirean ´Candlelight´, en låg marktäckande buske som jag köpt i Estland, och smällspirean ´Dart´s Gold´, som blir meterhög är inte sämre heller. Bägge väldigt tåliga och trivs på alla lägen. De finns i en annan del av trädgården än de andra gulgröna växterna då den här färgen kan det bli för mycket av. Bäst bara som en accent. Daggkåpans blomning är snart över, men först ska den få göra nytta i blomsterdekorationer.

Spirea japonica ´Candlelight´
Spirea japonica ´Candlelight´
Dart´s Gold smällspirea Physocarpus opulifolius
Physocarpus opulifolius´Dart´s Gold´

4 reaktioner på ”Första visningen avklarad, nästa kommer redan idag. Välkomna!

    1. Monica Söderström

      Ja visst, att få följa allt som växer och lever! Trädgården ger alltid nya upplevelser, och kul att träffa folk och prata om mitt intresse.

Kommentarer inaktiverade.