Händer mycket under veckan

Första kurskvällen i Trädgård Grund var igårkväll måndag, och på torsdag börjar Trädgårdsdesign. Just nu finns det 1 eller 2 platser kvar. Och på lördag ska jag till Bollsta på Trädgårdshelgen och föreläsa om “Lyckas med odling i norr”. Ett ämne jag gillar för det går ju riktigt bra att odla i norr. Jag kommer att prata om fleråriga växter, i första hand buskar och träd. Där behövs kunskap att ge rätt förutsättningar för att lyckas. För det går visst i norr fast en del inte tycks tro det. Jag kommer bland annat att ta upp odling i sand och gräsklipp enligt Åkerstedts metod, så jag har plockat fram den gamla boken och repeterat. Välkommen med till Bollsta! Annars kan du lyssna på mig på Tjejfrukost i Pingstkyrkan, Övik den 30 mars. Men då blir det ett annat tema. Om trädgården förstås!

dav