Hjälp ambulanspersonalen i Örnsköldsvik. Stort behov av mer skyddsutrustning!

Jag vill vidareförmedla uppropet från Louise på ambulansen i Örnsköldsvik. För att de ska vara redo om det blir många sjuka i coronapandemin även här i Övik, ska de inte behöva sakna material. Kanske du vet något företag eller organisation som har något av detta och kan skänka: munskydd ffp3 (alt ffp2 el tandläkarmunskydd), heltäckande förkläden och visir, engångshandskar. Allt tas emot tacksamt. Hör av dig till mig på info@gladigront.se eller 0736-372212, så får du mail till Louise. Uppropet finns också på Instagram. Samma behov finns i hela landet så du som inte bor i Övik behövs också! Vi hjälps åt att sprida detta!

Nu stöttar vi dessa viktiga personer som kanske vi själva kommer att behöva hjälp av en dag, snart eller längre fram. Jag har själv ambulanspersonal att tacka för att jag är så rörlig som jag är. Efter en frontalkrock på E4 för 10 år sedan tog ambulansen hand om mig på precis rätt sätt. Annars kanske jag hade suttit i rullstol i dag. Ryggen var svårt skadad, och det var den jag klagade över, när de skulle ta ut mig ur bilen. Jag minns frågan, om jag hade ont i nacken. Nej, det kändes inget där. Men jag fick en rejäl stödkrage ändå, innan de flyttade mig. När jag vaknade upp på sjukhuset fick jag veta att jag också brutit nacken…

2 reaktioner på ”Hjälp ambulanspersonalen i Örnsköldsvik. Stort behov av mer skyddsutrustning!

Kommentarer inaktiverade.