Intensivt minst sagt…

BillaBlom rullar på med växtförsäljningen förstås, men det finns annat som ska hinnas med. Igår var jag till revisorn i Härnösand för deklaration. Usch vad mycket papper och uppgifter det behövs, men bra att ha hjälp av en kunnig person. En visit blev det också i trädgården i Nordingrå. Mycket fint blommar och buskpionerna står i knopp. Sommarn är så sen så jag skulle tro att någon blomma finns kvar till trädgårdsvisningen 4 juli när Långsele trädgårdsförening kommer. Bredvid blåbärstryn ´Anja´ har några förgätmigej tagit sig in. Enkelt men vackert, men innan de fröar sig får jag rycka bort dem. De vill nog gärna invadera hela trädgården om de får. Hoppas nu att de många blommorna på blåbärstryn blir bär. Du vet väl att både den och 5 andra blåbärstry finns hos BillaBlom?

Blåbärstry ´Anja´o förgätmigej

Idag skulle jag ha spelat in mitt sommarpratprogram, men fick skjuta fram det till tisdag. så då har jag det kvar att förbereda…Sångerna är valda, det ska bli lättlyssnad musik har jag tänkt. Mest pop och visa, och ett klassiskt stycke med orkester och ett orgelstycke ska med. Det senare hittade inte ljudkillen, så det blir att söka på nätet.

Fram till midommar blir det olika erbjudaden, nu under helgen är det förmånligt, vi delar ut buketter till kunderna. Handla för minst 200 kr så får du en bukett. Så långt lagret räcker förstås. Efter helgen kommer annat erbjudande. Håll utkik ubnder fliken BillaBlom.