Puh! – så är vi igång igen!

Mycket folk vid vår rivstart på BillaBlom precis som jag anat att döma av kommentarer på Facebook. Mycket tomatplant blev vi av med och folk börjar även plantera perenner, buskar och träd så smått. Växthuset är nu fyllt med mera tomatplant och jag ska få mer tid att prismärka alla bärbuskar träd och annat. Men nog är det bra typiskt i detta hus – någon teknik ska då alltid krångla. Nu är det skrivaren som inte vill skriva mina skyltar i svart. Nähä – då blir det ett vitt papper. Men kortbetalningen fungerade idag i alla fall. Puh!

På torsdag öppnar vi på riktigt och då varje dag ända fram till midsommar. Sedan blir det inte öppet alla dagar. Jag har som tur är semester från mitt lönejobb framöver. En ganska trevlig semester att få sköta om alla växter och kunder. En latsemester har jag ju redan haft på Cypern och så ska det bli en i San Fransisco till hösten. På sommarn vill jag hålla på med det som växer!