Snygg pergola i Köpmanholmen och mer ändå

Vid ett besök i den nya parken på Herrgårdsudden i Köpmanholmen, fann jag denna snygga pergola i rostigt järn. Kraftiga stockrosor var på gång och klätterrosor kommer så småningom att fylla ut mellanrummen. Det finns också konstverk utplacerade i parken, jag tyckte speciellt om de som konstnär Ing-Marie Seijsing, min sons svärmor,  har gjort. Ett stort ägg i betong, och en älg eller var det ren? – minns inte det nu – av armeringsjärn, som skulle symbolisera en samisk stjärnbild. Spännande. Jag blir alltid så imponerad av alla hennes konstverk. På parkens konstverk har jag inga bilder, men du som bor i närheten kan ju besöka parken. HÄR hittar du Ing-Maries hemsida.

Spaljé Herrgårdsudden Köpmanholmen (2)

Snyggt mönster i de sammanhållande reglarna i pergolan, eller hur!

Spaljé pergola Herrgårdsudden Köpmanholmen (1)