Tävla om bästa trädgårdstidningen!

4 nummer av Natur och Trädgård har jag över. Av någon anledning har jag fått dubbla exemplar det senaste året, så då lottar jag ut dem. Skicka bara ett mail till info@gladigront.se och skriv vilket datum jag skrev mitt första inlägg på denna blogg. Titta nere i höger spalt här på bloggen så ska du kunna leta reda på svaret! När fem personer har svarat drar jag en vinnare som får alla fyra numren. TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

fakta och inspiration för passionerade odlare

Tidningen är mer som en bok med massor av inspiration och information för passionerade odlare. Artiklar om färg, form och design, nya växter, många fina bilder, aktuell forskning, ja här finns alltid “något matnyttigt”. Så bra att man sparar alla tidningar och gärna läser dem igen. Den kunnige trädgårdsmästaren Nils Åkerstedt, känd från radio och tidningar, medverkar ofta med artiklar om ekologisk odling. Längst bak finns alltid några sidor om svampar, fåglar och andra djur.

Mer information hittar du på hemsidan: http://www.naturochtradgard.se där det finns många fler intressanta artiklar. Där finns också en av Nils Åkerstedts böcker att läsa.