Tävling om nya boken “Snittblommor från trädgården”

Vem önskar sig inte en trädgård där man varje dag kan plocka buketter?! Och dessutom kunskaper så att man kan vara hemflorist. I dessa tider när vi vill äta mer närodlat är odling av snittblommor till husbehov en naturlig fortsättning i att värna om miljön. I “Snittblommor från trädgården” hittar vi alla de praktiska tipsen så det inte blir för arbetskrävande, odlingsråd med många växtbeskrivningar och inte minst massor av inspirationsbilder på läckra buketter och arrangemang för alla årstider. Författaren och trädgårdsmästaren Rebecca Malmsköld har tillsammans med sin man Staffan Eklund en stor trädgård med olika rum där de anlagt ett separat rum bara för snittblommor. Rebecca berättar att innan hon hade det rummet var det lätt att bli snål och spara på blommorna i planteringarna för att inte förstöra den genomtänkta designen, men nu kan hon plocka buketter nästan varje dag under sommarhalvåret.

Längst ner finns info om du vill tävla om boken.

Tävling om “Snittblommor från trädgården”

Den som vill göra något liknande (vem vill inte det?) får ta del av deras ritning över hela blomstergården och det finns också fina skisser om man bara vill börja med några pallkragar. Boken är egen produktion, både text, bilder, de fina skisserna och formgivning. En imponerande bredd.

Vill du tävla om boken – klicka på fliken Tävling eller HÄR, och svara på en enkel fråga. Tävlingen avslutas söndag 3/2-19 kl 20.00.