Vad är det för rand i gräsmattan?

Tro om värmen till slut ska komma? En mygga vågade sig i alla fall fram i dag och mannen klippte gräset. Jag tycker det är trevligt att höra en gräsklippare, då kan man tro att det är sommar. En del andra ljud från mannens maskiner är mindre angenäma, till exempel motorsågens och röjtrimmerns, fast de behövs lika mycket de.

Titta vad vårvinterns gångstig till altanen för skrapning och målning har resulterat i! Här syns tydligt att det stämmer vad jag hört, att om man trampar återkommande på frusen gräsmatta blir den förstörd. Ja vi har ju ingen paradgräsmatta så det spelar ingen roll, men bra att veta för den som satsar på en sådan. En genväg till postlådan under den kalla årstiden kommer att synas länge.

Stig i gräsmattan

Nyligen blev vi bjudna på fin middag på Varvsberget, med utsikt över Örnsköldsvik. Denna hektiska tid hinner jag inte blogga varje dag så därför kommer bilden först nu. Från början till slut var det fantastiskt gott utan att man för den skull blev däst. Jag som har fina råvaror i frys och källare brukar vara rätt kräsen, flottig mat på en bar eller  hamburgare brukar inte gå hem hos mig, men Varvsbergets restaurang gillar jag. Sonen som fått ett chefsjobb bjöd för att fira sitt nya jobb. Tackar!

Mat på Varvsberget

 

2 reaktioner på ”Vad är det för rand i gräsmattan?

  1. Du kanske ska passa på att göra en liten gång där, nu när den ändå är markerad 🙂 Eller så behöver du ingen genväg till brevlådan när det inte är snö?
    Ha det gott!
    /Susanne

Kommentarer inaktiverade.