Välkommen till julmysigt blomsterbinderi!

Tisdag 5/12  blir det kransbindning där jag lär ut hur du får en jämn fin krans. När du bundit klart dekorerar du som du vill. Vill du vara med denna kväll gäller det snabb anmälan! Varje kväll blir det också en teoretisk genom gång med teknik, färg och form mm. All info med priser finns under fliken Trädgårds- o floristkurser längst upp på denna sida. Bilderna är bara olika exempel, de visar inte exakt vad vi kommer att göra på kurserna.

 

Fjolårets glada kranskurs
Adventskrans

Nästa chans blir 14/12 då vi binder en fin julbukett och gör en blomsterdekoration i skål. Jag beställer hållbara blommor, så de ska klara sig till jul. Denna kväll är lite mer omfattande så vi behöver lite extra tid.

Den första julbuketten jag gjorde på Florist för en kväll. Det var innan jag gick hela floristutbildningen. Vad jag var glad när jag åkte hem med buketten!
Mossboll med röd gerbera och stjärnanis
Mossboll med röd gerbera och stjärnanis
Hängande mossboll
Mossboll från Nordviks floristers dekoration av Nora Kyrka inför Julkonserten

 

 

Måndag 18/12 i julveckan gör vi en hängande amaryllis. Vi dekorerar stjälken med band och pynt och sedan gör vi tre mossbollar i olika storlek med dekoration av band, pärlor och blommor.