Välkommen till trädgårdsvisning i Nordingrå!

Under sommaren öppnar vi vår privata trädgård för allmänheten.

Första tillfället är 14/7 kl 13. Inträde 40 kr (helst jämna pengar)- anmäl till telefon 073-8217841. Det blir fler tillfällen, som läggs ut här på bloggen eftersom.

Näckrosen Attraction

Här finns massor av perenner, buskar, träd och en stor damm med näckrosor och fisk. Trädgården förändras hela sommaren, när olika växter har sin bästa period. Nu blommar buskpionen, flädern och irisarna, sedan kommer luktpionerna, de gammaldags rosorna och liljorna som avlöses av dahlior och sensommarblommor. Och den stora dammen med bäck och vattenfall, fiskar och vattenväxter finns ju hela tiden!

 

Trädgården är i naturstil med mjuka linjer och frodiga växter. Det finns alltid något fint att se men vi garanterar inte att allt är fint! Det är ingen pedantiskt skött trädgård, utan den är tänkt att vara en plats att må bra på och ge inspiration för din egen trädgård. Visningen består av 1 1/2 timmes guidning med tips om växter, hur man planterar och sköter dom på enklast sätt och det blir också tid för frågor.

OBS! Mobilmottagingen är inte den bästa härute, men återkom om du inte får svar! Internet funkar inte heller särskilt bra, säkrast är ändå att ringa! VÄLKOMMEN!