Vi väntar på vår och våriris!

22 april blommade den ett år ser jag på bloggen. Men nu är den begravd av snömassor, just där den växer är det 1m snö. Inte smälter det på 11 dagar inte. Men till slut ska jag få se de söta fräkniga kronbladen. Vårens finaste lökväxter!

Vårens budbärare, våriris ´Katharine Hodgkin’

Du som bor  söderut tror kanske att här i norr är det ganska normalt med mycket snö, men många vintrar har det varit snöfritt vid jul och så här stora mängder minns jag inte att jag sett någonsin, inte förr heller, innan det blev varmare klimat. Jag hoppas att det varmare klimatet återkommer efter ett års uppehåll!

Rekord i snö i april

2 reaktioner på ”Vi väntar på vår och våriris!

  1. Hello Monika, what a beautiful blue flower. What’s the name?
    r. about your post question for the month of March; all the images posted on the blog are mine.
    I have a small site in Brazil in the city of Rio Grande Do Sul.
    Good weekend.
    Hugs.

Kommentarer inaktiverade.