Artikeln om Formexmässan med nytt och gammalt

Nu kan du läsa min artikel från Formexmässan i Tidningen 7. Både om heminredning och så trädgård förstås. Den finns också att läsa HÄR på webben. Bläddra så fortsätter artikeln. Bra mycket snygga grejor fanns det på Formexmässan, men man kan ju inte ha allt. Det blev typ “fönstershoppa”, men lite grann ska vi ändå köpa hem till BillaBlom. Från EldGarden ska det bli marschallhållarna som finns i artikeln, pionstöd, krukmakare och lite till. För mig som är i 60-årsåldern känns mycket bekant, monsterabladen till exempel, Jag minns att jag hade en stor monstera i ett hörn i vardagsrummet. Bladen är både hållbara och används ofta i floristsammanhang. Men makramé gillar jag inte, och gillade inte heller förra gången det var inne. Mässan blev för mig både en inköpsresa och ett journalistiskt uppdrag. Kul att jag fortfarande får skriva för Tidningen 7 och att de använde alla bilder jag skickade in! Det tog inte lite tid att flänga runt och fota massor för att sedan välja ut de allra bästa.

Formexartikel i 7an

Jag gjorde min praktik på 7an 2009 innan jag gick trädgårdsutbildningen och fick lära mig en hel del. Till exempel att inte skriva: så här gör man, utan så här gör du och att utesluta ordet ju, det tillför inget väsentligt till en text. Fast här använder jag det ibland, det känns lite mer som talspråk på en blogg. Och det gällde att hålla sig kort och få in mycket i en text.

Jag har varit lat med blogginlägg denna vecka, det tar tid att marknandsföra trädgårdskursen. Bättring ska ske, det finns hur mycket som helst att skriva om den här tiden och tävlingarna kommer att dugga tätt på bloggen. När trädgårdsboken har fått sin vinnare blir det dags för tävling om praktiska rabattkanter från Edge Garden. 12 m lång blir vinsten! Och sedan blir det fler fina böcker.

2 reaktioner på ”Artikeln om Formexmässan med nytt och gammalt

  1. Jag försökte läsa din artikel, men lyckades inte. Kom fram till tidningen och bläddrade, men kunde inte läsa texten. Troligen är jag för gammal och dum för denna teknik,hi,hi!!!!
    I alla fall, ha en bra weekend!

Kommentarer inaktiverade.