Begravningsdekoration i lila och vitt

På min praktik i Bjästa fick jag idag göra en låg begravningsdekoration.  Vackra blommor och vackra färger – bara favoriter! Floristen Mia lotsade mig i ett nytt sätt, här var det mer symmetriskt än de linjer vi lärt oss att följa, dessutom fick jag använda bara spetsiga blommor och de flesta framåt. De orientaliska liljorna och lövkojorna doftade ikapp och de mörklila prärieklockorna är ju så söta!

Liggande begravningsdekoration Bjästa

Bildens färger är inte bra- jag är inte överens med den “smarta” mobilens bilder.

4 reaktioner på ”Begravningsdekoration i lila och vitt

 1. Inger Cesar

  Vackert ihop, tycker bilden blev bra ändå. Annars har jag samma erfarenhet av färger mobil kamera.
  Tog hem PS Express (gratis app iPhone) går bra att justera intensitet, skuggor, mm under ikonen streck och punkter)
  Ha det bra!
  Inger C

  1. Monica Söderström

   Tack för tipset det låter bra. Önskar dig en skön och solig dag – som här.

Kommentarer inaktiverade.