BillaBloms final inför semestern

Ja inte vår semester menar jag, för trädgårdsvisningarna startar snart i Nordingrå, så nu kan man inte ligga på latsidan, men i Överbilla stänger vi snart växtförsäljningen och flyttar en del växter till besöksträdgården i Nordingrå. Träd är lite jobbiga att ta med så passa på att handla riktigt billigt. 2 härdiga träd för 800 kr! Och mycket annat. Om du vill handla i Överbilla under juli – ring då så fixar vi en tid. Mer info under fliken BillaBlom.

BillaBlom rea

För er som har semester kanske det passar med en utflykt till natursköna Nordingrå. Salsåker 220 är vår adress där och är vi hemma går det bra att handla och även se trädgården. Vill du gå på en visning är det bara vissa datum som gäller, med start 5 juli kl 13. Fler tider kommer under fliken Besöksträdgård.

Fler ställen att besöka i Nordingrå: Gårdsbutiken i Själand, havsbadet Storsand med en härlig sandstrand, Norrfällsviken med restauranger och golfbana, naturreservatet Rotsidan – vår egen playa – med havsslipade klippor ner mot öppna havet, fiskeläget Bönhamn, de olika gamla fiskarkapellen med målningar. Många fina utsiktspunkter med picknickbord, bara några km från vår trädgård finns en fin sådan plats nära vägen i Hyndtjärn med utsikt över fjärden…