En norrländsk sparktur med broddar på

Jag förstår att även söderut kan det vara mycket halka, kanske mer än här, men jag tror att sparken är vanligare i Norrland. Att åka ut med sparken en vinterdag är så härligt och den är ett perfekt stöd nu när det är blankis på vägen. För mig som fått balansen förstörd av en sjukdom får sparken vara min rullator då. Skämt åsido så har jag ingen lust att använda rullator alls igen, det är inget kul att minnas tiden efter trafikolyckan då jag var beroende av det ena och andra hjälpmedlet. Men spark gillar jag. Och broddar är en bra livförsäkring, dessa broddar har jag fått från Enklare liv för att testa. Bra bett när man ska få fart på sparken!

Broddar och spark (2)

Hos Enklare liv finns alla möjliga praktiska grejor som underlättar livet. Sådant gillar jag. Här på bloggen försöker jag också ge tips för odling, spartips och andra bra idéer. Det kan man inte få för mycket av i alla fall! Till ett bra pris kan du köpa broddarna HÄRDe har piggar under hela foten så då borde man väl inte dratta omkull. De passar bäst på promenadskor, jag kan också ha dem på mina grova kängor, men då är de svårare att fästa. Skon med inbyggda piggar verkar inte heller dum. Finns i bild i spalten till höger.

Broddar och spark (1)

 

3 reaktioner på ”En norrländsk sparktur med broddar på

  1. Anonym

    Helfotsbroddar är verkligen ett måste! Började använda det för tre vintrar sen, och numera tar jag aldrig av dom. Okej, när jag far på stan behöv man ju int dom, men här på landsbygden är de kanon. Varför halka omkring när man ha lika bra fäste som sommartid 🙂
    Men det skiljer nå grymt i kvalitét! Har provat ett antal sorter, men det är bara en som duger hittills och det originalet från Sverigebrodden. Andra märken jag provat släpper dubben, en efter en, gummit spricker och går av. Nej, satsa på kvalité istället för billigt skräp, det lönar sig i längden!

  2. Vilken härlig spark. När jag var liten och bodde i Göteborgstrakten hade många en spark, inkl jag. Mina barn lärde sej åka skridskor med spark på sjön och jag körde dem på den när de var små. Underbart transportmedel!

Kommentarer inaktiverade.