Erbjudande: Frö till godaste tomaten jag smakat

Peckas tomater är de godaste som finns att köpa, minst lika goda som hemodlade. Det är de röda körsbärstomaterna från Peckas odlingar i Härnösand, som jag tänker på. Jag har får veta att sorten heter ’Majorita F1’. Och sedan har jag jagat frö, för F1-sorter ger ju inte användbara frön. Nu har jag hittat hos en firma för yrkesodlare och ska beställa. Fröna är inte billiga, men värda sitt pris. Nu erbjuder jag dig som följer bloggen att köpa frön till självkostnadspris, 5 st för 50 kr. Tomatfrön håller i många år, så du behöver inte så alla fröna i år. Vill du köpa så Swisha och skicka ett adresserat och frankerat kuvert till mig, så jag skickar fröna. MEN jag ska snart beställa så detta gäller bara till och med torsdag 14 mars! Skriv här i kommentarer om du vill ha, jag meddelar jag swishnummer när fröna kommit hem.

Peckas goda körsbärstomater

Peckas odlingar är en kretsloppsodling tillsammans med fiskodling. Gödseln från fiskodlingen går till tomaterplantornas odlingsbäddar i ett slutet kretslopp. Helt fritt från gifter och bekämpningsmedel. Så på vintern när jag inte har egna tomater väljer jag helst Peckas.

6 reaktioner på ”Erbjudande: Frö till godaste tomaten jag smakat

Kommentarer inaktiverade.