Födelsedagsbukett i rosa

Till en av sönernas 35-årsdag blev det en bukett i rosa. Lite tjejigt kanske, med rosa, så jag tuffade till det med en ring av svart midolini som jag fäste i några rosor med svarta pärlnålar.

Rosa rosor med svarta detaljer

Sedan jul hade jag kvar några kvistar rödfärgad poppel som torkat, som fortfarande var lika fina. Inte visste jag att de är så hållbara. Lite sådant här mellanstick gör mycket, de små kulorna kontrasterar mot de stora rosorna som framhävs. Bara runda former, men olika stora och dessutom lite blänk i pärlnålarna. Sanningen att säga så köpte jag dessa rosor förra helgen när de var billiga och de har fått stå i källaren för att slå ut. Jag tycker utslagna rosor är finare än knoppiga.

Rosen tål att man sticker nålen i den

En reaktion på ”Födelsedagsbukett i rosa

Kommentarer inaktiverade.