Ingen vanlig tråkig julgrupp

Numera görs det så spännade julgrupper, inte som förr med en julstjärna, några hyacinter och en murgröna i en rödmålad korg. Nej, nu är det färgmatchat i snygga skålar och krukor. Här får du lite bilder som inspiration. De kommer från Blomsterhörnan i Gullänget där jag praktiserade senaste helgen med att plantera … ja just det… julgrupper.

 

Åsså vare´tomtar…

 

 

 

 

 

5 reaktioner på ”Ingen vanlig tråkig julgrupp

 1. Tjos! vilken fin blogg du hade, jag fick verkligen lite nya ideer! hamnade här via google och fastnade en stund. Såg att även du pluggar till florist, får man vara så nyfiken och fråga vart och när du började plugga?
  Mvh Marléne Söderström

  1. Monica Söderström

   Hej, vad kul att du hittat bloggen och fick lite idéer. Det var så jag tänkte med min blogg. Vad googlade du på? Jo 2011 gick jag en 2 veckors intensivkurs och har sedan dess velat fortsätta så när jag blev arbetslös i höst tog jag chansen.Kommer att fortsätta nästa termin också. Jag läser på Nordvikskolan där jag läst trädgård tidigare. Mysig skola och floristläraren är verkligen superbra! Trevligt efternamn du har;)

   1. jag sökte på julbukett tror jag, då vi i min klass ska skapa produkter inför öppenbutik här på sötåsen där jag pluggar till florist, så ville jag ha lite ideer och tankar.
    Nej men vad roligt, har faktiskt inte hört om den skolan, trodde jag täckte in alla när jag sökte skola i våras =) Det är bara ett år för er med? Haha ja jag måste säga att du har ett riktigt trevlig efternamn med! =)jag kommer fortsätta kika in och se vad du har för dig =)
    jag driver oxå en blogg ;marlenesoderstrom.blogg.se

    1. Monica Söderström

     Vår utbildning är egentligen 3 terminer, men jag siktar på två. Jag har ju läst både trädgårdsdesign och trädgårdsmästare på den skolan förut, så florist är bara ett komplement. Vi har också försäljning , på lördag, stort blomlotteri och massor av fika så vi får in till Hollandsresan till våren. Åker ni på nån resa?
     Jag ska kolla din blogg, jag behöver också tips…

     1. Oj, vad kämpigt att ta allt på två terminer. Eller ja, vi har bara två terminer så jag vet hur det är. Vad kul, då har du ju hela biten sedan 🙂 åh vad kul de lät! Ja vi har planer på att åka till Holland oxå men jag tvivlar på att vi kommer iväg! gör de, man behöver lite inspiration ibland 🙂

Kommentarer inaktiverade.