Julpyssel 4: Gör något kul med julstjärnorna

Nu till 1:a advent är julstjärnorna så billiga, så man kan köpa flera och göra något extra. En julstjärna rätt upp och ner är lika tråkig som mina gamla röda elljustakar från Rusta. Visste du att julstjärnorna passar ypperligt i buketter – om de får rätt behandling kan de hålla i upp till 4 veckor! Videon börjar med beskrivningen på en underbart vacker vintrig krans som omramning till julstjärnebuketten. Hur du får julstjärnekvistarna att hålla 4 veckor, kommer direkt på första avsnittet.

Jag har inte prövat själv men den här videon som är producerad för fackhandeln verkar trovärdig. Och vilken fin bukett det blev sen! Inga tråkiga julstjärnor här inte! Många är allergiska mot julstjärnor och jag misstänker att jag hör till dem, så jag får nöja mig med att se på. Kransen ska jag i alla fall göra. Det blir till att gå ut och plocka vass och alkottekvistar. Kransstommen av halm tänker jag spraya med vitt eller silver istället för att vira på band.

 

 

2 reaktioner på ”Julpyssel 4: Gör något kul med julstjärnorna

Kommentarer inaktiverade.