Knäckebrödsreklam

En hög med reklam igen, ja, jag vet att man kan avsäga sig reklamen, men den från mataffärerna vill jag ju ha, då jag är en sån där hoppjerka som väljer butik utifrån bästa erbjudande på det jag behöver just då.

Men det är ju inte lite reklam som kommer, tänk på allt papper som förbrukas.   Idag kom det också adresserad reklam, får de göra så om jag aldrig varit kund?   Jag hörde om en person som blev så less på reklamen att han skickade tillbaka det portofria kuvertet med en knäckebrödsbit inuti. Han sa: – Jag har inte heller bett att få det dom skickat till mig!

Och alla dessa telefonförsäljare. Man hör direkt när en sån är på tråden. Till exempel: “Heej, det är Niklas, har du det braa?” Sedan går han på som om vi vore bästa vänner. För att slippa detta kan man spärra sitt privata telefonnummer för säljsamtal i NIX-registret. Då har bara de företag där jag är kund, rätt att ringa mig. Tyvärr struntar en del i det, men det blir i alla fall färre samtal. Eller testa en annan taktik, låtsas vara döv. Va.. hur sa?… hallå, hallå…, nej jag hör inte. Trötta ut dom!