Kul med kurs…och flera kommer!

Igårkväll höll jag första kursen för den här julen. Som vanligt ett trevligt gäng som alla gjorde sin egen variant av adventskrans. Nästa kurs den 14 december binder vi en tjusig bukett och gör en blomsterdekoration i en skål, så vi har julfint en lång tid. Vi använder hållbara blommor som kommer direkt från Holland kvällen innan, så det ska hålla sig till jul och längre ändå.  Anmälan gör du på Sensus sida, länk HÄR, men tänk på att om det står mindre än 8 platser kvar, kan det vara bara några och de kan gå fort. Bukettbinderi kräver mer lärarhjälp så vi kan inte vara fler än 8 i den gruppen. Och anmäl senast söndkväll 10 dec så jag hinner beställa material. HÄR på min sida finns mer info om kurserna.

En kväll med julpyssel vill man unna sig!

Du som inte bor i närheten kan ändå få inspiration genom att följa mina blogginlägg. Sedan tidigare finns också mängder av idéer. Skriv ex in jul och florist i sökrutan längst upp eller välj kategori Fint inne i högerspalten. Och missa inte alla tävlingar i december, varje vecka blir det flera tävlingar om årets nya böcker och i julveckan kan man som vanligt vinna fröer från Impecta. Alltid lätt fråga att svara på. Vinnaren avgörs genom lottdragning!

PS. Den stora kransen kommer närbilder på i annat inlägg! Den är bunden med många olika gröna växter, bland annat från trädgården.DS.

 

 

2 reaktioner på ”Kul med kurs…och flera kommer!

Kommentarer inaktiverade.