Med mamma som frisör

Yngste sonen brukar passa på att få en klippning när han kommer hem (det är han inte ensam om). Med en hårväxt som räcker för två blev sopskyffeln full. Synd på de vackra lockarna, tycker jag, men klippningen är både han och jag nöjd med.

Kristian nyklippt av mamma (2)

Att klippa sina barn är ett bra spartips. Med fyra barn har jag sparat många sköna tusenlappar varje år. För svårt säger du kanske. Jo, men om man börjar medan de är små har man blivit duktig tills de börjar ha större krav. För många år sedan köpte jag en brevkurs och lärde mig utifrån den. Min äldste som närmar sig de fyrtio går fortfarande hos mamma så då torde det bli skapligt i alla fall.

Kristian nyklippt av mamma (1)

I eftermiddag är det jag som får det bra, då ska jag få massage av den nyklippte. Han är duktig, så jag hoppas på förbättring av min onda nacke.