Mera brudbuketter!

Massor av brudbuketter gjorde vi senaste veckan på floristutbildningen! Här kommer några smakprov till av vad vi hann med. I min nya kategori Florist kommer framöver minst en gång i veckan bilder eller tips. Inför advent och jul vill vi ju alla ha blommor, blommor … I nästa inlägg kommer mera bröllopsbuketter men av lite annorlunda slag.

Vilken bukett skulle du ha valt?

2 reaktioner på ”Mera brudbuketter!

 1. Eftersom jag hade kort röd taftklänning på mig när jag gifte mig – 1968 – så är det naturligtvis den vita som gäller för mig!
  Jag hade vita rosor och liljekonvaljer då, trots att det egentligen var blå violer jag hade velat ha. Men det hade blivit lite väl mycket färg. Istället fick jag en sådan bukett när vi dagen efter flög till USA på vår bröllopsresa. Det gjorde att vi blev specialkollade av tullen. Ja, alltså inte vi – utan blombuketten som var inslagen i cellofan togs isär och så granskades varenda blomma och blad med förstoringsglas. Det var nämligen mycket hårda restriktioner på att föra in levande växter. Men på grund av att vi var på bröllopsresa så släpptes både vi och blommorna in!!

  1. Monica Söderström

   Ja den vita buketten verkar vara mest omtyckt… Vilken äventyr med brudbuketten, och nu i dessa tider är tullen ju ännu mycket hårdare- alla är presumtiva terrorister. När sonen skulle till USA för att studera var det stenhård intervju och sida efter sida med frågor om hela livet att svara på. Ex om han tänkte utöva terrorism! vem säger det i förväg?
   Tur att du fick in buketten iaf ,men synd att den blev isärplockad, då var floristens jobb förspillt!

Kommentarer inaktiverade.