Om gödsel i Odla med P1

Imorgon ska jag vara med i Odla med P1! De vill ta upp en fråga jag skickat in, så nu ska jag med i direktsändning. Bara det inte blir nåt krångel, för då är jag i Holland på väg till Keukenhof. Hoppas jag inte är på nån slamrig järnvägsstation just då och inte hör.

Jordblandning gödslad torv, grus 0-8, barkmull, kompost, hönsgödsel

Min fråga gällde hur länge olika gödselmedel verkar. Jag brukar göra min egen jordblandning när jag krukar fleråriga växter, då jag blandar billig ljus torv (5 säckar för 100 kr), grov sand 0-8, kompost, barkmull och hönsgödsel. Då är frågan hur länge hönsgödseln är verksam jämfört med andra gödselmedel. Det ska var en kunnig expert med i programmet så jag ser fram emot svar.

3 reaktioner på ”Om gödsel i Odla med P1

 1. Jaha, och nu har du varit med…Ngn ny lärdom?
  Trevlig Valborg!
  Hälsn
  AnnA
  PS!
  Mina bilder går alltid att deala om…apropå blåsippebilden du gillade… DS.

  1. Monica Söderström

   Ja det var bra att jag kom fram och fick svar. För det mesta gallras man ju bort. Sedan finns det ju inga kategoriska svar, men jag vet mer iaf än innan.

Kommentarer inaktiverade.