Påskgott och härliga påskfärger

Jag lovade att visa en bild om det skulle lyckas med chokladägget. Jo igår avnjöt vi en fin efterrrätt, skalet blev inte helt perfekt, men okej. HÄR kan du se hur jag gjorde. Innehållet gjorde jag av gammaldags vaniljglass som fick tina lite och sedan rörde jag ner sylter från trädgården, hallonaroniasylt i hälften och krusbärssylt i resten. Har man egen god sylt finns väl ingen anledning att köpa glass med sämre sylt i.

Glass i äggskal av choklad

En påskbukett med härliga färger där limefrukter är pricken över i, bjuder jag också på idag. En härligt vårig färg som jag förstås gillar! Frukterna är fastsatta på kraftig ståltråd.

Påskbukett med limefrukter

Ikväll drar jag de lyckliga vinnarna av växtbelysning från Ljusbutiken, och sedan kör nästa tävling igång! Fortsatt trevlig helg önskar jag dig!