Så var sommarpratet inspelat

Idag fick jag en ny erfarenhet – att spela in ett radioprogram. En hel timme skulle jag fylla med bara sånt jag själv ville ha med. Det var spännande, för jag hade inte tid att i förväg kolla om jag skulle få in allt jag tänkt. När jag har föreläsning har jag en förmåga att hålla på lite för länge, ja jag skulle nog kunna prata tills det blir natt. så jag plockade bort en låt för säkerhet. Det gick ihop med marginal och nu är det skönt att kunna släppa, Eric skötte inspelningen och vad bra att han kunde redigera och plocka bort någon enstaka felsägning. Jag snubblade lite på orden när jag pratade om kossan Rosa i kyrkan och fick ta om. Inte så konstigt kanske.

radioinspelning av sommarprogram

Programmet sänds den 24 juli och 24 augusti på Örnsköldsviks närradio. Nu ska jag bara fundera på hur jag ska sammafatta innehållet i några få meningar. Hoppas nu att jag ska hinna blogga mer, det händer så mycket ute nu, så idéer och bilder fattas inte. Midsommarhelgen stänger vi BillaBlom och tar ledigt. det är behövligt, men till veckan öppnar vi igen. Det blir kul att få träffa er kunder igen! Juni ut har vi öppet, sedan drar vi till Nordingrå och startar så småningom upp trädgårdsvisningarna. Vill du ändå handla i Billa kan det gå, bara vi avtalar tid. Och i Nordingrå är det bara att titta in om du har vägen förbi och vi är där. Mer info under fliken Besöksträdgård.

En reaktion på ”Så var sommarpratet inspelat

Kommentarer inaktiverade.