Semlor i träningsbagen?!

 

Tog med en semla att äta efter träningen. Då ska det väl vara snabba kolhydrater och energi? Måste fråga min son som läser till personlig tränare. Han har föreslagit en banan, men jag tycker semla är godare. Jag gör egen fyllning, med den färdigmalda mandeln jag brukar köpa på Lidl. Går fortare än att att riva mandelmassa och blanda ner och sockermängden kan jag välja själv.

Detta räcker till 4 semlor:

75 g skållad mald mandel

0,5 – 0,75 dl socker

0,5 dl het mjölk

1 droppe bittermandelolja

Gröp ur stora gropar ur bullarna och blanda bullarnas inkråm med ingredienserna ovan. Fyll groparna med smeten och bred resten ända ut mot semlans kant. På med grädde, locket och sikta över massor med florsocker.

2 reaktioner på ”Semlor i träningsbagen?!

  1. Katarina Seijsing

    Underbart! Det kan inte finnas något bättre att äta efter ett träningspass – detta tips ska jag ta efter! 😉
    Så jättefin sida du gjort! Kramar till dig…

Kommentarer inaktiverade.