Tack för alla gratulationer på 70-årsdagen!

Jag är tacksam över att få bli 70 år – inte så självklart, då jag för snart 13 år sedan var med om en frontalkrock på E4. Bruten nacke, flera skadade ryggkotor, brutna revben, hål på lungsäcken mm. Jag hade lika gärna kunnat sitta i rullstol nu, eller inte sitta alls, så att säga… Och gratulationerna värmer. Fina kort, många hälsningar på Facebook, Instagram, telefon, besök och gåvor till Hoppets Stjärna. Vacker musikunderhållning med flöjt och piano och ett fyndigt tal som utgick från bokstäverna i mitt namn. Det blev en riktigt solig dag, så vi kunde sitta ute med trevliga samtal och god gemenskap.

Inne hade jag laddat med blommor från trädgården. Nu finns så otroligt mycket och mer slår ut hela tiden. Det fanns ingen tid för flådiga arrangemang utan det blev direkt i vaserna i olika rum. Flytblommor i en skål och ute i fågelbaden. Blommorna får tala för sig själva.