Tänk vad många trevliga människor det står i en kö!

Förra veckan stod jag en timme i kön på Expert som hade rea. Då kom jag att tänka på när jag var sjuk i depression för ett antal år sedan. Jag kände mig så bortglömd och värdelös, ja, jag hade fått höra det verbalt till och med. Jag minns än hur stort det var för mig när någon sa ett vänligt ord när vi väntade i kön på mataffären. Så lite betydde så mycket just då.

Och på Expert i fredags var det en obekant kvinna som gav mig råd när jag var på väg att köpa ett gammalt virusskydd – på rea tar man ibland för snabba beslut! Vid kamerorna snackade en man om att han ville sälja sin gamla kamera en Nikon D-90 så han fick mitt telefonnummer.

Och till sist stod jag så i den långa kön. Vi svenskar är ofta så tysta och tillknäppta i en sådan situation. Inte konstigt att man blir less av att stå i kö då! En tjej som stod framför mig bröt isen då hon ville att jag skulle hålla platsen medan hon plockade en sak till ur en hylla – och så började vi prata… Det kan vara rätt trevligt att stå i kö!