Trädgårdsvisning om en vecka!

Nu är det förberedelser för att ta emot två busslaster på lördag och sedan allmänheten på söndag 10 juli kl 13 och sedan därefter varannan söndag framöver. Mer info under fliken Besöksträdgård.

Rosa rabatten

Lite nyheter har vi att visa – en japansk hörna, en rad med provodlingsrosor från Danmark som ska hinna slå ut om det är värme, ett gulligt kastanjestaket, våra nya träd från ifjol, persikoplommon och vita körsbär från Kina. Blåbärstry har lite bär på gång och hoppas att några bergvallmo fortfarande blommar då. En underskön mörklila har just öppnat sina ögon! Nyinköpta guldfiskar i olika färger har vi just skaffat, och en stor ny planteringsyta är iordninggjord för att så småningom bli pionträdgård.

Guldfiskarna simmar snart ut i sitt nya stora hemMen oj vad mycket det finns kvar att fixa under veckan framöver. Inget tråkigt jobb bara det finns tid att vara här i Nordingrå. Därför är BillaBlom öppet bara imorgon söndag, tisdag och torsdag, därefter får man handla här eller avtala tid för BillaBlom. Välkomna på visning i sommar! Det går också att titta in andra tider men då blir det ingen guidning utan du får titta själv. Växtförsäljningen i Salsåker är öppen när vi är hemma.