Solig trädgårdsvisning och festivalfirande

Tur med vädret hade vi och de två busslasterna som kom norrifrån. Trädgården visade sig från sin bästa sida för den här tiden – ja ja, de ställen jag hunnit med och det var ändå de flesta. Besökarna såg nöjda ut där de vilade vid dammen.

Vid dammen i Salsåker
Besökare vid dammen i Salsåker

Vi har jobbat för högtryck sista tiden så ikväll är det skönt med några timmars vila på Skulefestivalen. Imorgon kl 13 är det visning för allmänheten. Hela tiden slår nya växter ut så jag får rycka upp mig och fota och blogga mera. I fyra dagar gäller storstädning på jobbet innan jag slutar, men några kvällsstunder ska jag nog få. Men först-hoppas vi ses på visning söndag 10/7 ! Info under fliken Besöksträdgård!

På Skulefestivalen tillsammans med vänner
På Skulefestivalen tillsammans med vänner