Tulpanglädje

Vad en enkel tulpanbukett kan pigga upp! När de är billiga kan man unna sig 30 stycken och gratis blåbärsris har jag som jag plockade in före snön kom.

Tulpanbukett i gult och rött (2)

Dubbla tulpaner är på ett sätt mer hållbara, för de är fina även som utslagna. De här röda doftar också, så jag har varit där med nosen flera gånger idag. Min influensa har inte släppt helt, men smak och doft börjar återkomma. Lavendelskorporna jag bakat för trädgårdskurserna hoppas jag smakar lavendel, men jag vet faktiskt inte. Mannen med maskinerna tyckte i alla fall att det var någon annorlunda smak.
Tulpanbukett i gult och rött (1)

Imorgon startar första kursen, det ser jag fram emot. Intresset är stort och både yngre och äldre vill vara med. Sammanlagt 30 pers för alla kurserna! Det var en överraskning att det var ett sådant sug efter trädgårdskurser!

2 reaktioner på ”Tulpanglädje

  1. Anonym

    Mm, en tulpanbukett piggar verkligen upp! Fick rapport idag om snödroppar som började titta fram mot en södervägg strax utanför Umeå. Det skvallrar verkligen om den annalkande våren som står och bankar på dörren snart…underbart! 😀
    Hur gick kursen? Uppskattat?

    1. Monica Söderström

      Ja det är nästan vår ute. Jo det var trevligt på kursen, mycket skratt och mycket frön blev sådda. Tänk att folk kom från Långviksmon, Nordmaling, Nyåker och andra rätt avlägsna platser! Det kallar jag intresse! Nästa grupp imorgonkväll. Blir lite tid till bloggen nu…

Kommentarer inaktiverade.