Vänner på webben

Sedan jag börjat blogga och använda Facebook lite mer frekvent har jag fått många nya vänner. Vänner som jag aldrig har sett, men ändå tycker att jag känner. En av dem är Karin Skara. På Facebook berättade hon om sin ovanliga rosatonade tovsippa som hon skickat runt till vänner för att se om den klarar sig i andra delar av landet. Och tänk att jag också fick en fin liten planta! Så här fint brukar Karins tovsippa blomma. Här hittar du hennes blogg.

Anemone sylvestris rosatonad tovsippa
Anemone sylvestris rosatonad tovsippa

Min planta har klarat vintern och står i rabatten som en kraftig liten rugge. Det är så kul med växter man fått, för då minns man den personen. En orsak att dela med sig, kanske. Så blir man ihågkommen. Av Ola, vår förre ordförande i Höga Kusten Fritidsodlare, fick jag en planta av en fin dubbel tovsippa.

Jag får vänta på att se tovsipporna blomma, trots att blåsippan niger och säger att nu är det vår. För än behövs minsann strumpor och skor!

En reaktion på ”Vänner på webben

  1. En bra inledning på dagen är att njuta av alla bilder som andra bloggar med samt fina texter, och precis som du skriver så känner man sig som nära vänner trots att man inte har susning, knappt vilket väderstreck min “bloggvän ” har. Ha en bra dag.

Kommentarer inaktiverade.