Vilket trevligt besök!

Oj vad förvånad jag blev när två personer kom på besök i trädgården. Det händer ju lite nu och då även när vi inte har ordinarie visning. Men denna gång var det ett känt ansikte. Fast jag kunde inte tro mina ögon, för nyss hade jag suttit och läst på den blogg som Birgitta från Stenungsund skriver. Och så står hon här!

Birgitta med man

Birgitta och hennes man hade varit och besökt Villa Fraxinus som är bara någon kilometer härifrån och såg min skylt, Monicas Trädgård och kom ihåg mig från bloggvärlden. Det är fantastiskt att man kan få nya vänner genom bloggar och Facebook, personer man aldrig annars hade lärt känna! Och vad kul att träffas och höra hur trädgårdslivet kan vara så långt söderut. Älgar och rådjur även där men även mördarsniglar! Men det är klart att mycket mer kan växa där söderut än hos oss. En buske gröna vinbär hade hon med sig härifrån, hoppas den ska trivas!  Birgittas blogg hittar du HÄR.

Har du missat gårdagens inlägg om armeringsjärn i trädgården, så kolla in det. Trots dåliga mobilbilder ett av de populäraste inläggen på sista tiden. Trädgårdsägarna från sträcka på sig. Inte bara jag som tyckte att de hade fint!