Fint med armeringsjärn i trädgården

Jag besökte en fin trädgård igår och blev så förtjust i allt de gjort av armeringsjärn. Kreativt och snyggt gjort dessutom. Ägaren berättade att de var tidigt ute med att använda armeringsjärn i trädgården, redan innan det blev allmänt populärt. Den gulliga grinden med portal är det första man möts av. Mina mobilbilder är tyvärr inte av bästa slag, men ger ändå ett hum om hur det såg ut.

grind av armeringsjärn

Växtstödet liknande en obelisk med på snedden fastsvetsade bitar av armeringsjärn i snyggt mönster. Jag måste säga att det var det finaste stödet jag sett. Fler trevliga kreationer av armeringsjärn fanns, så jag måste återvända någon gång med en bättre kamera.

obelisk av armeringsjärn

När kvällen blir mörk är det bara att stoppa i kontakten så lyser det välkomnande vid entrén med den rostiga grinden.

Grind och portal av armeringsjärn med belysning

 

5 reaktioner på ”Fint med armeringsjärn i trädgården

 1. Det var jo skikkelig fint! Jeg er personlig ikke så glad i det, men har sett det flere steder og jeg merker at jeg begynner å like det litt 😉
  De stativene/ obeliskene var flotte!

  God helg!

 2. Snyggt!Vi har också använt armeringsmattor och järn länge. Tyvärr har vi ingen svets men det står på vår önske lista. Det blir enklare att göra än bättre saker med en sådan . Tack för inspirerande bilder
  /Sylvia

  1. Monica Söderström

   Ja de hade verkligen gjort det fint! En svets är bra att ha,men sedan skulle jag vilja kunna konsten att använda den också:) I den här trädgården fanns verkligen en som kunde svetsa fint!

Kommentarer inaktiverade.