Vinn bästa trädgårdstidningen!

Läs under fliken “Tävling” och delta genom att svara på frågan. Då är du med och tävlar om Sveriges bästa trädgårdstidning. Många tidningar är bra, men Natur och Trädgård tycker jag är den bästa. Här finns mycket att lära för att lyckas med odling av såväl ätligt som prydnadsväxter. Allt på ett miljövänligt sätt. Även många artiklar av Nils Åkerstedt som kan konsten att odla i kallt klimat.

Natur och trädgård nr 1 13Tidningen utkommer 4 ggr per år och är som en liten bok med 100 fullmatade sidor. Kommer lagom ofta för att man ska hinna läsa och så bra att jag sparar alla nummer i bokhyllan. Det blir till slut som ett litet uppslagsverk som alltid är aktuellt. Nu kan du vinna alla 4 nummer som är utgivna 2013. Här på bloggen vill jag ge goda råd för trädgården och tipsa om det som jag tycker är bra, och jag har ingen ersättning för att tycka…