Vinn nya boken Blomsterglädje!

En till trevlig ny trädgårdsbok kan ni läsare vinna och fler kommer. Boken Blomsterglädje utgiven av Hus och Hem/Egmont Publishing AB har precis en sån där lockande framsida som vi blomstervänner faller för. Ett första bläddrande gav mig intrycket av massor med granna bilder men lite substans i texten. Mest “bara” inspiration tänkte jag, men faktiskt finns här också många bra tips. Du som läser bloggen vet ju att jag tycker det är viktigt att veta hur man lyckas. Men bilderna är en riktig fullträff som ger en lust att sätta igång. I första hand är boken absolut en härlig inspirationskälla och en riktig bra present till vännen som gillar att påta i trädgården.

Ny lockande bok från Hus och Hem
Ny lockande bok från Hus och Hem

Bra tycker jag, är att det finns många förslag till fina kombinationer både inne och ute, och hur man tänker för att mixa fint. De tjusiga bilderna fyller verkligen sin uppgift här. Boken är så omfattande att både massor med bilder och många tips ryms inom pärmarna. En idé som jag är sugen på att testa, är att göra en trådkorg och fylla med mossa och penséer. Sympatiskt också att man kommer ihåg att påpeka när en föreslagen växt bara klarar sig i södra Sverige. Många böcker och tidningar nämner inte ens att det skulle vara någon skillnad, utan har södra Sverige som mall och resten glöms bort.

Boken kan du nu vinna om du svarar på en superenkel fråga. Läs under fliken Tävling. Tävlingen avslutas sönd 10 april 2016 kl 21.00

En reaktion på ”Vinn nya boken Blomsterglädje!

  1. Verkar inspirerande!
    Ska se om jag tekniskt kan komma på hur man tävlar också. Datorn min är så slö idag,eller kanske heter det internetet!
    Ha det bra!

Kommentarer inaktiverade.