Full aktivitet – snart öppnar trädgårdsboden!


Snickaren jobbar på ute
i boden, det blir så snyggt med ladvirket jag önskade mig. Och några gamla luckor som stått länge och väntat hoppas jag få användning för i boden. När vi köpte vår sommarstuga för mer än 20 år sedan fanns de där i förrådet. Tänk om de äntligen får visa upp sig! Inte säkert att vi hinner öppna redan på söndag, info kommer här!

Trädgårdsboden av gammalt ladvirke (2)

Ladvirket är riktigt rustikt och krokigt med stora kvistar och ojämna kanter. Precis som jag vill ha. Nu undrar jag, borde jag ha något speciellt namn på boden? Förslag? Där kommer att vara kassan, trädgårdsdekorationer och praktiska trädgårdsprylar, och sommarblommor när det är säsong. Och nu på våren; rötter, knölar och lökar.

Trädgårdsboden av gammalt ladvirke (1)

Nu händer det mycket, så jag har inte hunnit blogga så ofta. Idag höll jag föreläsning och bildvisning om dahlior, liljor och perenner. Massor av åhörare och kön var lång när det blev tillfälle att köpa av de barrotade växterna och lökarna. Två trevliga böcker fick jag som present. Folk tycker inte det är lönt att ge mig blommor, ha, ha. Men bra tema på böckerna, de kommer säkert till användning.

Böcker vid föreläsningen

 

 

En reaktion på ”Full aktivitet – snart öppnar trädgårdsboden!

Kommentarer inaktiverade.