4-årsfest med tävling om presentkort 1000 kr till taklampa från Ljusbutiken

Idag är det 4 år sedan jag började blogga. Det hade jag inte tänkt göra förrän en klasskompis på trädgårdsutbildningen tyckte det. Och nu är jag här! Idag firar jag med en extra fin vinst från Ljusbutiken som ofta sponsar bloggen.

Affish2 för bloggen 4-årsfestHos Ljusbutiken brukar jag köpa mina växtbelysningar till bra pris, men de har det mesta inom belysning. Nu kan du vinna ett presentkort på 1000 kr att använda för köp av en fin taklampa ur deras lampor från Markslöjd. Det finns massor att välja av, från kristallkronor till plafonder och spotlights. Just nu är det dessutom 25% rabatt på de lamporna så även du som inte vinner kan skaffa dig något fint. GÄLLER TILL OCH MED 29/2-16. Ange kod 1000 vid kassan. HÄR kan du se deras sortiment.

För att vara med, läs under fliken Tävling. Där finns all information. Enklare fråga att svara på kan väl inte finnas! Som du ser finns tävlingen också på Facebook, det ger fler vinstchanser att också gilla och dela, men för dig som läser bloggen är det valfritt. Lycka till! Och fler tävlingar blir det i vår – praktiska rabattkanter som vinst är klart att det blir längre fram!

Tävlingen är ett samarbete med Ljusbutiken.