Bildspel från den vackraste nationalpark jag besökt – Yosemite!

Under våra resor i USA har jag sett nationalparkerna Yellowstone, Grand Teton, Bryce Canyon, Zion, Grand Canyon, Death Valley, och andra vackra platser som Monument Valley, där många westernfilmer spelats in, åkt Highway 1 mellan Los Angeles och San Fransisco och mycket mer. Men inget slår Yosemite! I min fotokurs ingår att göra ett bildspel så jag har haft bilderna från Yosemite framför mig länge och får en sådan längtan att åka dit igen. Kan det vara världens vackraste plats? Titta på bildspelet med mina bästa bilder därifrån! Knappt 4 minuter tar det. HÄR kan du läsa mitt förra inlägg om USA. På Youtube kan du förstora bildspelet, (och ev sänka ljudvolymen) klicka bara på Youtube-loggan nere till höger i bilden!

Mannen vid det stora trädet är min man, övriga är inte bekanta. Alltså det är inte jag som vågar ligga på stenen ovanför stupet!

En reaktion på ”Bildspel från den vackraste nationalpark jag besökt – Yosemite!

Kommentarer inaktiverade.